Perustettu 1944

Kankaanpään Voimistelijat ry

Kankaanpään Voimistelijat ry on voimistelun, tanssillisen voimistelun, cheerleadingin, tanssin ja kuntoliikunnan 79-vuotias erikoisseura. Seuramme kuuluu Suomen Voimisteluliittoon ja Suomen Cheerleadingliittoon. Seurassamme on noin 300 aktiivista jäsentä. Nuorimmat jäsenet ovat alle vuoden ikäisiä, vanhimmat yli 70-vuotiaita. 

Tälle joukolle on tarjolla yli 20 viikoittaista liikuntaryhmää mukaan luettuna treeniryhmät. Viikoittaisten ryhmien lisäksi osallistumme erilaisiin tapahtumiin liikuntaesityksillä. Ohjaajia ja apuohjaajia seuralla on noin 30.

Seuraa johtaa yhdeksänhenkinen johtokunta, jonka kaikilla jäsenillä on oma vastuualueensa. Johtokunnan jäsenet toimivat myös kummeina lasten ryhmille. Erilaisissa tapahtumissa johtokuntaa avustaa naistoimikunta ja tietysti lasten vanhemmat ja jäsenet. Seurassamme toimii myös aktiivinen Kilta.

Puheenjohtaja

Kankaanpään Voimistelijat on iloinen ja eloisa seura, joka on toiminut kankaanpääläisten ja lähikuntien asukkaiden liikuttajana jo yli 7 vuosikymmentä. Siitä tunnustuksena olemme jo kolme kertaa saaneet vastaanottaa Vuoden Hörhiäinen – nimityksen ja toimintamme jatkuu virkeänä edelleen. Liikunta on kaikille meille tärkeä ja välttämätön harrastus ja seurassa harrastettu ryhmäliikunta antaa paljon muutakin! Yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen tuo hyvän mielen. Olemme samanlaisia ja erilaisia mutta liikumme ja toimimme yhdessä keräten sosiaalista pääomaa liikunnan terveysvaikutusten ohessa. Seurassamme harrastajien taidot kehittyvät mutta myös urapolku osaavaksi ohjaajaksi on mahdollinen jos nuori on halukas polulle lähtemään. Tervetuloa kaikki ikään, kokoon katsomatta tunneillemme!

Kati Vuori-Uotila

© 2019 Kankaanpään Voimistelijat Ry, Kaikki oikeudet pidätetään

Tietosuojakäytänteet - Kankaanpään voimistelijoiden säännöt

Sivuston valokuvat Juha Levonen

Ohjaajat