Skip to main content

OHJEITA HARRASTAJALLE

Ilmoittautuminen

Tervetuloa liikkumaan Kankaanpään Voimistelijoihin. Kauden 2023-2024 ohjelmistossa ovat mukana perheen pienimpien ryhmät, voimisteluryhmät, tanssillisen voimistelun ryhmät, tanssiryhmät, cheerleadingryhmät ja aikuisliikuntaryhmät sekä uutuutena akrobatiavoimistelun ja telinevoimistelun ryhmät. 

Ryhmiin voit tutustua tästä ryhmät. 

Voimistelu-, tanssi-, akro-, telinevoimistelu-, cheer- ja aikuisliikunnan perusryhmiin voivat ilmoittautua kaikki halukkaat. Mikäli olet kiinnostunut paikasta tanssillisen voimistelun ja cheerleadingin treeniryhmissä, ota yhteyttä ryhmän ohjaajaan tai osoitteeseen info@kanv.fi

Liikuntaryhmiin osallistuminen edellyttää seuran jäsenyyttä. Ilmoittautuminen kaudelle 2023-2024 on päättynyt. Ilmoittautuminen kauden 2024-2025 ryhmiin alkaa xx.xx.xxxx klo 15.00. Ohjeet ilmoittautumiseen alla.

Tarvittaessa kysy lisää info@kanv.fi


Jos olet uusi harrastaja:

Sinun tarvitsee ensimmäisellä kerralla rekisteröityä.

Tämän jälkeen voit ilmoittautua / ilmoittaa jäsenen  ryhmään.


Jos olet jo jäsen:

Kaikkiin liikuntaryhmiin ilmoittaudutaan sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta.

Onko käyttäjätunnus tai salasana unohtunut? Jos tarvitset apua ilmoittautumisessa, ota yhteyttä info@kanv.fi


Maksut

Jäsenmaksu

Kankaanpään Voimistelijat ry:n jäsenmaksu kaudella 2023-2024 on 35 €. Jäsenmaksu peritään kaikilta liikuntaryhmiin osallistuvilta. Harrastajan jäsenmaksu sisältää Suomen Voimisteluliiton Jumppaturvavakuutuksen (huom. kilpailevilla harrastajilla tulee olla voimassa erillinen tapaturmavakuutus).

Kannatusjäsenmaksu

Kaikki halukkaat voivat liittyä seuran kannatusjäseniksi ja näin tukea toimintaamme. Kannatusjäsenen maksu on 35 €. Kannatusjäseneksi voit liittyä seuran sähköisessä ilmoittautumisjärjestelmässä.

Harjoitusmaksu

Kaikkien liikuntaryhmien harjoitusmaksu on kausikohtainen. Kausimaksu maksetaan kahdessa osassa. Syyskaudella 2023 maksetaan jäsenmaksu 35 € + 1/2 harjoitusmaksusta. Kevätkaudella 2024 maksetaan 1/2 harjoitusmaksusta. Mikäli jäsenmaksu 35 € on maksettu syyskaudella, ei sitä makseta enää kevätkaudella.

Lasten ryhmät/toimintakausi 2023-2024:

ryhmä, joka harjoittelee kerran viikossa, harjoitusmaksu 70 euroa/ryhmä

ryhmä, joka harjoittelee 2 kertaa viikossa, harjoitusmaksu 120 euroa/ryhmä

Aikuisten liikuntaryhmät/toimintakausi 2023-2024:

harjoitusmaksu 100 euroa. Maksu oikeuttaa osallistumisen kaikkiin aikuisten harrasteryhmiin.

Tanssillisen voimistelun aikuisten ryhmän harjoitusmaksu 150 euroa.

Lasten harrastetunneilla on 1 käyntikerran kokeiluoikeus ennen laskun maksua (vaikka laskun eräpäivä umpeutuisi). Mikäli tunneille osallistumista ei jatketa, tulee osallistuminen peruuttaa. Peruutus tulee tehdä sähköpostilla info@kanv.fi ennen laskun maksamista. Mikäli peruutusta ei tehdä, maksu tulee suorittaa eräpäivään mennessä. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruuttamista.

Peruutetut paikat menevät eteenpäin ryhmän varasijalla oleville, joten toivomme että peruutus tehdään heti kun on tiedossa, ettei osallistumista jatketa.

Syyskauden 2023 maksun lasku muodostuu ilmoittautumisen yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Kevätkauden 2024 maksun lasku toimitetaan syksyllä ryhmään ilmoittautuneille sähköpostitse tammikuussa 2024.

Osallistumisen peruuttaminen:

Jos harrastaminen loppuu kesken kauden jäsenen aloitteesta ja jäsenestä johtuvista syistä, ei maksettuja jäsen- ja liittymismaksuja palauteta.

Jos harrastaminen loppuu seurasta johtuvista syistä, eikä seura pysty tarjoamaan korvaavaa ryhmää tai toimintaa, maksut palautetaan. Minimiryhmäkoko perusryhmässä on 8hlö ja treeniryhmässä 6hlöä. Mikäli ryhmän koko jää alle minimikoon, ei ryhmää aloiteta. Tällöin maksu palautetaan.

Force Majeure-tilanteissa maksuja ei palauteta.

Peruutus tulee tehdä sähköpostilla info@kanv.fi ennen laskun eräpäivää ja laskun maksamista. Mikäli peruutusta ei tehdä, maksu tulee suorittaa eräpäivään mennessä. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruuttamista.

TUKEA HARRASTUSMAKSUUN

Harrastus tukee lapsen kasvua ja kehitystä sekä tuo iloa ja kavereita. Joskus voi kuitenkin perheen taloudellinen tilanne olla sellainen, että harrastuksen aloittaminen on mahdotonta. Haluamme tukea haastavassa taloudellisessa tilanteessa olevia perheitä. Harrastusmaksuun voi hakea tukea vapaamuotoisella hakemuksella sähköpostitse liisa.saimala@kanv.fi. Hakemus käsitellään luottamuksellisesti Kankaanpään Voimistelijoiden johtokunnassa.

Vakuutukset

jumppaturva-vakuutus

Kankaanpään Voimistelijat ry:n jäsenet ovat tapaturmavakuutettuja harrastuksessaan (harrastetaso, ei kilpailevat joukkueet). Pohjola Vakuutuksen ja Voimisteluliiton Jumppaturva on harrastejumppareiden/voimistelijoiden tapaturmavakuutus. Vakuutus korvaa esim. ryhmäliikuntatunneilla, voimistelu-esiintymisissä ja näytöksissä sattuneet tapaturmat kotimaassa. Vakuutuksessa ei ole omavastuuta eikä ikärajoja. 
Vakuutus on voimassa jäsenillä, joille ei ole kilpalisenssiä. 

Jumppaturvan tuoteseloste

SPORTTITURVA-VAKUUTUS

Sporttiturva on kilpaurheilijoille tarkoitettu tapaturmavakuutus, jonka urheilija voi itse ostaa lisenssin yhteydessä.

Jokaisella liiton alaisiin (Suomen Voimisteluliitto tai Suomen Cheerleadingliitto) kilpailuihin osallistuvalla kilpailijalla on oltava voimassa oleva tapaturmavakuutus. Lisenssin yhteyteen on ostettavissa Sporttiturva-vakuutus. 

Suomen Voimisteluliiton sekä Suomen Cheerleadingliiton kumppani vakuutuksissa on Pohjola Vakuutus. Pohjola Vakuutuksen Sporttiturvasta korvataan, kun loukkaantuminen tapahtuu äkillisen tapaturman seurauksena. 

Vakuutuksen hinta vaihtelee lajeittain. Omavastuu vakuutuksessa on  100€ jokaista tapaturmaa kohti.
Hoitokorvaus 15 000€, haittakorvaus 30 000€, kuolinkorvaus 8 500 €. 
Huom. Alle 12-vuotiaiden  kilpalisenssien vakuutuksessa ei ole omavastuuta ja se on voimassa myös muissa urheilulajeissa.

Sporttiturvan tuoteseloste

Vahingon sattuessa

Ota yhteyttä Pohjola Terveysmestari -palveluun puhelimitse tai sovelluksen chatissa. Palvelu on avoinna joka päivä klo 7-23. Soita 0100 5225

Saat Pohjola Terveysmestarilta maksutonta terveysneuvontaa ja hoidon tarpeen arviontia. Terveydenhuollon asiantuntija varaa sinulle tarvittaessa ajan etälääkärille tai lääkärikumppanimme vastaanotolle. Terveysmestari varmistaa maksullisten lääkäripalvelujen yhteydessä mitä vakuutuksesi kattaa ja hoitaa korvausasian puolestasi. Maksat korvattavasta hoidosta paikan päällä vain mahdollisen omavastuun. Jos lääkärikäyntiä ei tarvita, saat selkeät kotihoito-ohjeet, joiden avulla hoidat itsesi kuntoon. Palveluaikojen ulkopuolella tai kiireellisissä tapauksissa voit mennä mihin tahansa lääkäriin tai sairaalaan saadaksesi ensiapua. Maksat kulut ensin itse ja tee sitten vahinkoilmoitus OP-mobiilissa tai Op.fi-palvelussa.


LISENSSIN HANKINTA

SUOMEN VOIMISTELULIITON ALAISET TAPAHTUMAT

Jokaisella Voimisteluliiton alaisiin kilpailuihin ja tapahtumiin osallistuvalla urheilijalla on oltava voimassa oleva kilpailulupa eli lisenssi. Myös jokainen tuomari, valmentaja ja kilpailuihin akreditoitu toimitsija tarvitsee oman lisenssin.

Lisenssitasoja on neljä erilaista: Stara, Harraste, Kilpa B ja Kilpa A. Vaadittu lisenssi vaihtelee kunkin lajin luokkatason mukaan. Stara-lisenssi on myytävänä kaikenikäisille ja muut lisenssit vuonna 2016, tai aiemmin, syntyneille. Ostotilanteessa tulee huomioida lajikohtaiset säännöt iästä, jolloin kilpailemisen voi aikaisintaan aloittaa. Lisenssin hintaan vaikuttaa valittu taso (Stara, Harraste, Kilpa B tai Kilpa A), jotka ovat kaikissa lajeissa samat. 

Jokaisella liiton alaisiin kilpailuihin osallistuvalla voimistelijalla on oltava voimassa oleva tapaturmavakuutus. Lisenssin yhteyteen on ostettavissa Sporttiturva-vakuutus. 

OHJAAJA OHJEISTAA RYHMÄT, JOIDEN TULEE HANKKIA LISENSSI. Ohjaaja ohjeistaa, mikä lisenssi tarvitaan missäkin lajissa ja kilpailussa.

Taso           Lisenssi     Vakuutus

Stara           11 €               5 €

Harraste   22 €              12 €

Kilpa B      55 €           52€ / 97€

Kilpa A      75 €           52€ / 97€

Lisenssien osto tapahtuu seuran Hoika-jäsenpalvelu-ohjelmalla. Mene Hoika-jäsenpalveluumme ja valitse seuraksi Kankaanpään Voimistelijat.

Tarkemmat ohjeet Suomen Voimisteluliiton alaisen lisenssin ostoon tästä ja lisenssin yhteydessä ostettavista vakuutuksista tästä.

SUOMEN CHEERLEADINGLIITON ALAISET TAPAHTUMAT

Jokaisella Suomen Cheerleadingliiton (SCL) jäsenseurassa cheerleadingia harrastavalla (7-vuotiaat ja sitä vanhemmat harrastajat) tulee olla lisenssi. Seuramme joukkueista lisenssi koskee Ministars ja Superstars joukkueita. Lisenssi on henkilökohtainen ja jokaisen tulee se itse hankkia.

Lisenssit ovat ostettavissa Suomisportista 1.8.2023 alkaen. Lisenssi tulee olla hankittuna 31.10.2023 mennessä. Mikäli henkilö aloittaa harrastamisen (tai muun toiminnan seurassa) 1.10.2023 jälkeen, tulee lisenssi olla hankittuna yhden kuukauden kuluessa ensimmäisistä harjoituksista.

Ohjeet lisenssin ostoon tästä.

Hinnat kaudelle 2023-2024

A-, B-, ja C-lisenssi (kilpailulupa + vakuutus)
A-, B-, ja C-lisenssit sisältävät kilpailuluvan lisäksi Pohjolan Sporttiturva-vakuutuksen, joka vakuuttaa lisenssin ostaneen harrastajan cheerleadingiin liittyvän tapaturman varalta niin lajin harjoituksissa kuin kilpailuissakin. Lisenssiluokka määräytyy urheilijan syntymäajan mukaan. 

A-lisenssi (249 €)
Urheilijoille, jotka ovat syntyneet 31.7.2008 tai aikaisemmin.

B-lisenssi  (144 €)
Urheilijoille, jotka ovat syntyneet ajalla 1.8.2008-31.7.2011.

C-lisenssi (94€)
Urheilijoille, jotka ovat syntyneet 1.8.2011 tai myöhemmin.

Vakuutukseton lisenssi (ei vakuutusta)
Vakuutukseton lisenssi sisältää kilpailuluvan, mutta ei vakuutusta. Vakuutukseton lisenssi on saman hintainen kaikenikäisille (65€). Varmistathan aina ennen vakuutuksettoman lisenssin ostamista omasta vakuutusyhtiöstäsi, että kyseinen voimassa oleva vakuutus kattaa cheerleadingin ja/tai cheertanssin lajinomaisen harrastus- ja kilpailutoiminnan.


Jäikö vielä jotain kysyttävää?