Ilmoittautuminen ja maksut

Ilmoittautuminen

Tervetuloa liikkumaan Kankaanpään Voimistelijoihin. Kauden 2022-2023 ohjelmistossa ovat mukana voimisteluryhmät, joukkuevoimisteluryhmät, tanssiryhmät, treeniryhmät, cheerleadingryhmät ja aikuisliikuntaryhmät. RYHMÄT JULKAISTAAN ELOKUUSSA 2022.

Ryhmiin voit tutustua tästä ryhmät. HUOM! SYKSYN 2022 RYHMÄT JULKAISTAAN ELOKUUSSA 2022.

Voimistelu-, joukkuevoimistelu-, tanssi-, cheer- ja aikuisliikuntaryhmiin voivat ilmoittautua kaikki halukkaat. Mikäli olet kiinnostunut paikasta treeniryhmissä, ota yhteyttä osoitteeseen info@kanv.fi

Liikuntaryhmiin osallistuminen edellyttää seuran jäsenyyttä. Ilmoittautuminen jäseneksi ja ryhmiin on alkanut.  Tarvittaessa kysy lisää info@kanv.fi


Jos olet uusi harrastaja:

Sinun tarvitsee ensimmäisellä kerralla rekisteröityä.

Tämän jälkeen voit ilmoittautua / ilmoittaa jäsenen  ryhmään.


Jos olet jo jäsen:

Kaikkiin liikuntaryhmiin ilmoittaudutaan sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Jos tarvitset apua ilmoittautumisessa, ota yhteyttä info@kanv.fi


Maksut

Jäsenmaksu

Kankaanpään Voimistelijat ry:n jäsenmaksu kaudella 2021-2022 on 35 €. Jäsenmaksu peritään kaikilta liikuntaryhmiin osallistuvilta. Jäsenmaksu sisältää Suomen Voimisteluliiton Jumppaturvavakuutuksen.

Kannatusjäsenmaksu

Kaikki halukkaat voivat liittyä seuran kannatusjäseniksi ja näin tukea toimintaamme. Kannatusjäsenen maksu on 35 €. Kannatusjäseneksi voit liittyä seuran sähköisessä ilmoittautumisjärjestelmässä.

Harjoitusmaksu

Kaikkien liikuntaryhmien harjoitusmaksu on kausikohtainen. Kausimaksu maksetaan kahdessa osassa. Syyskaudella 2021 maksetaan jäsenmaksu 35 € + 1/2 ryhmämaksusta. Kevätkaudella 2022 maksetaan 1/2 ryhmämaksusta. Mikäli jäsenmaksu 35 € on maksettu syyskaudella, ei sitä makseta enää kevätkaudella.

Lasten voimistelu-, tanssi- ja cheerharrasteryhmät/toimintakausi 2021-2022:

harjoitukset 1 x / viikko harjoitusmaksu 50 euroa
harjoitukset 2 x / viikko harjoitusmaksu 75 euroa

Mikäli osallistuu useampaan ryhmään, ensimmäisen ryhmän lisäksi valittavan ryhmän harjoitusmaksu on 25 euroa/ryhmä/toimintakausi.

Lasten jumppatunneilla on 1 käyntikerran kokeiluoikeus ennen laskun maksua (vaikka laskun eräpäivä umpeutuisi). Mikäli tunneille osallistumista ei jatketa, tulee osallistuminen peruuttaa. Peruutus tulee tehdä sähköpostilla info@kanv.fi ennen laskun maksamista. Mikäli peruutusta ei tehdä, maksu tulee suorittaa eräpäivään mennessä. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruuttamista.

Peruutetut paikat menevät eteenpäin ryhmän varasijalla oleville, joten toivomme että peruutus tehdään heti kun on tiedossa, ettei osallistumista jatketa.

Aikuistenliikuntaryhmät/toimintakausi 2021-2022:

harjoitusmaksu 75 euroa

yli 75-vuotiaiden harjoitusmaksu 50 euroa

Mikäli osallistuu useampaan ryhmään, ensimmäisen ryhmän lisäksi valittavan ryhmän harjoitusmaksu on 25 euroa/ryhmä

Treeniryhmät:

alle 18-vuotias voimistelija harjoitusmaksu 100 euroa

yli 18-vuotias voimistelija harjoitusmaksu 125 euroa

Syyskauden 2021 maksun lasku muodostuu ilmoittautumisen yhteydessä. Kevätkauden 2022 maksun lasku toimitetaan syksyllä ryhmään ilmoittautuneille sähköpostitse tammikuussa 2022.

Osallistumisen peruuttaminen:

Jos harrastaminen loppuu kesken kauden jäsenen aloitteesta ja jäsenestä johtuvista syistä, ei maksettuja jäsen- ja liittymismaksuja palauteta.

Jos harrastaminen loppuu seurasta johtuvista syistä, eikä seura pysty tarjoamaan korvaavaa ryhmää tai toimintaa, maksut palautetaan. Minimiryhmäkoko perusryhmässä on 8hlö ja treeniryhmässä 6hlöä. Mikäli ryhmän koko jää alle minimikoon, ei ryhmää aloiteta. Tällöin maksu palautetaan.

Force Majeure-tilanteissa maksuja ei palauteta.

Peruutus tulee tehdä sähköpostilla info@kanv.fi ennen laskun eräpäivää ja laskun maksamista. Mikäli peruutusta ei tehdä, maksu tulee suorittaa eräpäivään mennessä. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruuttamista.

Jumppaturva-vakuutus

Kankaanpään Voimistelijat ry:n jäsenet ovat tapaturmavakuutettuja harrastuksessaan. Pohjola Vakuutuksen ja Voimisteluliiton Jumppaturva on harrastejumppareiden/voimistelijoiden tapaturmavakuutus. Vakuutus korvaa esim. ryhmäliikuntatunneilla, voimistelu-esiintymisissä ja näytöksissä sattuneet tapaturmat kotimaassa.

Vakuutuksessa ei ole omavastuuta eikä ikärajoja. 

Vakuutus kelpaa Stara -lisenssin kanssa ja Stara-tapahtumissa. Stara -lisenssin oston yhteydessä vakuutuksen voi ostaa myös yksittäin.

Jumppaturvan tuoteseloste

Jos vahinko sattui – toimintaohjeet:

– Ota yhteys Pohjola Terveysmestari – palveluun

– Saat Pohjola Terveysmestarilta asiantuntijan arvion oireistasi ja sinut ohjataan tarvittaessa suoraan sopivalle ammattilaiselle hoidettavaksi lähimpään Pohjola Sairaalaan tai Pohjola Vakuutuksen lääkärikumppanin vastaanotolle.

– Terveysmestari varmistaa maksullisten lääkäripalvelujen yhteydessä mitä vakuutuksesi kattaa ja hoitaa korvausasian puolestasi. Maksat korvattavasta hoidosta paikan päällä vain mahdollisen omavastuun.

– Jos lääkärikäyntiä ei tarvita, saat selkeät kotihoito-ohjeet, joiden avulla hoidat itsesi kuntoon.

– Palveluaikojen ulkopuolella tai akuuteissa kiiretapauksissa voit mennä mihin tahansa lääkäriin tai sairaalaan saadaksesi ensiapua. Maksa lääkärikulut ensin itse ja tee sitten vahinkoilmoitus OP-mobiilissa tai OP:n verkkopalvelussa. Pohjola Terveysmestari palvelee numerossa 0100 5225 tai Pohjola Sairaala

– Sovelluksessa. Puhelun hinta on normaali matkapuhelin- tai paikallisverkkomaksu. Pohjola Terveysmestaripalvelun tarjoaa Pohjola Sairaala Oy.


LISENSSIN OSTO

Suomen Voimisteluliiton yleisten kilpailu-ja kurinpitosääntöjen perusteella jokaisella Voimisteluliiton alaisiin kilpailuihin ja tapahtumiin osallistuvalla urheilijalla on oltava voimassa oleva kilpailulupa eli lisenssi.

1.Lisenssien osto tapahtuu seuran Hoika-jäsenpalvelu-ohjelmalla. Mene osoitteeseen www.jasentieto.fi ja valitse seuraksi Kankaanpään Voimistelijat.

2.Kirjaudu sisään samoilla tunnuksilla, joillaolet ilmoittautunut ryhmään.-Jos olet unohtanut tunnukset, ota yhteyttä info@kanv.fi

3.Valitse sivun vasemmasta reunasta ”Lisenssien osto”.

4.Valitse kohderyhmäksi ”Urheilija”.

5.Täytä pyydetythenkilötiedotja paina ”Tallenna”.

6.Valitse laji ryhmäsi mukaan. Tarvittaessa voit tarkistaa ryhmäsi lajin ohjaajaltasi.

7.Valitse lisenssi, jonka ryhmäsi ohjaaja on ohjeistanut ostamaan.

8.Valitse, otatko lisenssin vakuutuksella vai ilman vakuutusta. -Voimisteluliiton kilpailuissa kilpailevalta vaaditaan urheilutapaturmakorvaavuusehdon sisältävä vakuutus. Huomioithan, että seuran jäsenmaksun sisältävä Jumppaturvavakuutus kelpaa ainoastaan lastenStara -tapahtumissa.

9.Tarkista yhteenvetosivulta, että kaikki tiedot ja valinnat ovat oikein. Mikäli huomaat virheitä, niin voit muuttaa vielä lisenssiä valitsemalla ”Muutalisenssiä”.

10.Ennen hyväksymistä sinun tulee vahvistaa, että olet tutustunut yleisiin ehtoihin, tuoteselosteeseen ja vakuutusehtoihin. Lisäksi lisenssinhaltijan tulee sitoutua noudattamaan SuomenAntidoping -säännöstöä sekä Voimisteluliiton yleisiä kilpailu-ja kurinpitosääntöjä.

11.Hyväksymisen jälkeen siirry maksamaan lisenssi verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla.

12.Onnistuneen maksun jälkeen pääset tarkastelemaan lisenssien tilaa omista tiedoistasi ”Lisenssit”-välilehdeltä.

13.Mikäli maksu keskeytyi, voit jatkaa maksamista omissa tiedoissasi klikkaamalla kyseisen lisenssin kohdalta ”Maksa”.

Lisenssitiedot siirtyvät Hoikasta Kisanetiinautomaattisesti kolme kertaa päivässä: klo6:00, 12:00 ja 16:00.

Ilman Kisanetissänäkyvää lisenssiä kilpailijaa ei voida ilmoittaa kilpailuun. Kilpailujärjestäjä voi periä lisämaksua kilpailun ilmoittautumisajan jälkeen mukaan ilmoitetuista kilpailijoista. Kilpailija maksaa itse lisämaksun, jos hän ei ole ohjaajan pyynnöstä huolimatta huolehtinut itselleen lisenssiä ennen aiotun kilpailun ilmoittautumisajan päättymistä.

Mikäliolet jo kuluvalla kaudella ostanut lisenssin toisen Voimisteluliiton alaisen seuran kautta, tulee sinun kuitenkin ostaa lisenssiedellä mainitun ohjeen mukaisesti, jotta voit osallistua kilpailuihin Kankaanpään Voimistelijoiden edustajana. Jos aikaisemmin ostamasi lisenssi on kalliimpi kuin ohjaajasi ohjeistama lisenssi, maksuksi lisenssille tulee 0€.


Jäikö vielä jotain kysyttävää?

© 2019 Kankaanpään Voimistelijat Ry, Kaikki oikeudet pidätetään

Tietosuojakäytänteet - Kankaanpään voimistelijoiden säännöt

Sivuston valokuvat Juha Levonen

Ohjaajat