Skip to main content

Treenileiri Kankaanpäässä 21.-22.3.2020!

Lähde mukaan Kankaanpään Voimistelijoiden treenileirille ja ota kaverikin mukaan! Leiri on tarkoitettu kaikille 6-12-vuotiaille niin voimistelun, tanssin kuin cheerinkin harrastajille tai uusille lajeihin tutustujille. Leirillä harjoitellaan ja tutustutaan monipuolisten ohjaajien avulla mm. voimistelun lajitekniikkaan, cheerleadingiin, akrobatiaan sekä muihin eri teemoihin! Leiri huipentuu lauantaina leiriläisten omaan leiridiskoon. Yöunet tankkaamme leiriytyen Kangasmetsän koululla. Sunnuntaina aamulla jatkamme tunteja eri teemojen parissa Liikuntakeskuksella.

Sähköinen ilmoittautuminen leirille alkaa 10.2.2020 osoitteessa www.jasentieto.fi. Jäsenpalvelun ohjeet löydät nettisivuiltamme kohdasta ”Ilmoittautuminen ja maksut”.

Leiri alkaa lauantaina 21.3.2020 klo 11 ja päättyy sunnuntaina 22.3.2020 noin klo 12. Leiri sisältää lauantaina välipalan, päivällisen ja iltapalan sekä sunnuntaina aamupalan. Leirin hinta on 45 €. Tarkempi info toimitetaan ilmoittautuneille.

Seuran jäsenillä oleva Jumppaturva-vakuutus on voimassa leirin ajan. Mikäli leirille osallistuu ilman jäsenyyttä, tulee oma tapaturmavakuutus olla voimassa.