Skip to main content

Seura toimii myös poikkeusaikana


Kilpailumenestystä, digiloikkaa ja seuratoiminnan kehittämistä, mitä muutakaan voisin toivoa ihan parhaalta kankaanpääläiseltä voimisteluseuralta! Seuraan, kuinka Kankaanpään Voimistelijat toimii innokkaiden ja taitavien ohjaajien sekä tehokkaan johtokunnan voimin aktiivisesti kaikesta huolimatta ja tarjoaa tälläkin hetkellä liikuntamahdollisuuksia rajoitusten mukaisesti.

Ja ehkä jo ensi viikolla saadaan toiminta aikuistenkin osalta vielä käyntiin.

Taitavat ryhmämme Rosaliet, Oreliat ja Kuohu ovat suorastaan kahmineet mitaleja kuluvalla kaudella. 

Olen seurannut etäkilpailuja kotisohvaltani ja jännittänyt omien joukkueidemme tallenteen esittämisen ajan ihan kuin en tietäisi, että varmasti onnistuvat!

Rita Hautamäen ohjaama Rosaliet-ryhmä sijoittui Raision Lumo-kilpailussa hopealle ohjelmallaan ”You can’t hold me down”. Oreliat-ryhmä kisasi tammikuussa Sydän-Suomen Lumossa sijoittuen ”Mieleni varjot”-ohjelmalla pronssille. 

Anni-Liina Honkakunnas on luotsannut tätä ryhmää jo kymmenen vuotta ja se näkyy! Ja aikuisten tanssillisen voimistelun ryhmä Kuohulle kolme mitalia! Kultaa Raison Lumosta, hopeaa Sydän – Suomen Lumosta ja hopeaa TanVo-Cup’ista. Ryhmää ohjaa Jenni Peltola. Kyllä nyt pitäisi jo torille päästä tätä menestystä juhlimaan!

IHAILEN ohjaajien joustavuutta ja tilanneherkkyyttä. Sulkuaikoina he ovat taitavasti ja tehokkaasti hyödyntäneet mahdollisuuksia some-kanavien käyttöön, sopeuttaneet harjoitteita ohjeistuksien mukaisiksi sekä huolehtineet omasta ja ryhmäläistensä suojautumisesta. Hienoa porukkaa! 

Meidän voimistelijoille ja tanssijoille on myös ollut netissä tarjolla runsaasti eri ikäryhmille suunnattuja valmistunteja, toimettomana ei ole kenenkään tarvinnut olla. 

Kaikki kaipaa voimistelunäytöksiä! Kokoontumisrajoitusten vuoksi ne ovat jääneet pitämättä mutta kyllä me keinot keksimme: koostimme ryhmien esityksiä Ystävänpäivätervehdykseksi, joka lähetettiin kaikille seuran jäsenille piristämään ja toivoa ylläpitämään. Sydäntä lämmittävää katseltavaa, ihan niin kuin oli tarkoituskin.

Saan edelleen jatkaa seuran puheenjohtajana. Olemme johtokunnan kanssa hyvin yhteen hioutunut joukkue, kaikilla oma tehtävä mutta yhteinen vastuu. Mukana ovat Anneli, Jenni, Kati, Katri, Paula, Marju ja Satu. 

YHTEISELLÄ PÄÄTÖKSELLÄ ja innokkuudella käynnistimme Tähtiseura-prosessin, jossa kehitämme johtamista ja hallintoa, urheilutoimintaa sekä resurssien hallintaa. Kehittämisessä ovat tietysti mukana myös kaikki seuratoimijamme ja ohjaajat sekä uusi seurakoordinaattorimme Ilona Uotila. 

Kun uusi kausi käynnistyy syksyllä, niin olemme entistä notkeampina, taitavampina ja voimakkaampina tarjoamassa laadukasta liikuntaa ja mukaansa tempaavaa seuratoimintaa. Suomi Gymnaestrada kutsuu kesällä 2022 Tampereelle ja World Gymnaestrada seuraavana kesänä Amsterdamiin.

Puheenjohtaja Kati Vuori-Uotila

Teksti julkaistu 22.4.2021 Kankaanpään Seudussa