Skip to main content

Kevät tulee ja sen myötä myös kevätnäytöksemme!

Aurinko hellii ja luonto heräilee. Kevät saapuu. Varma kevään merkki on myös Kankaanpään Voimistelijoiden kevätnäytös. Ahkeran harjoittelun tuotoksina pääsemme ihailemaan kauniita ja vauhdikkaita voimistelu-, tanssi-, cheerleading- ja liikuntaesityksiä. Kevätnäytös järjestetään torstaina 5.5.2022 klo 18.00 Kankaanpää Salissa.

Kankaanpää Salissa on rajallinen määrä istumapaikkoja ja tämän vuoksi liput näytökseen myydään ennakkoon. Lippuja myy Moda Muotikulma torin laidalla osoitteessa Torikatu 13, ajalla 19.4.-30.4.2022. Lippujen hinta on 10 euroa kappale ja maksu ostettaessa käteisellä. Mikäli lippuja jää ennakkomyynnistä, on niitä ostettavissa myös näytöksen ovelta.

Näytös on seurattavissa myös livestreamina netin välityksellä. Linkki livestriimiin tulee ostaa ennakkoon 29.4.2022 mennessä. Linkin livestriimiin voit tilata tästä. Livestriimin hinta 10 €. Maksuohjeet löydät tilauslomakkeelta.

Näytöksestä voi tilata myös tallenteen jälkikäteen katsottavaksi. Tallenteen voit tilata tästä. Tallenteen hinta 10 €. Maksuohjeet löydät tilauslomakkeelta. Tallenne toimitetaan tilausajan päätyttyä. Tilauslomake on auki 19.4.-22.5.2022.

Näytös on suurin varainkeruumuotomme, jolla mahdollistamme lasten harrastamista. Lipun näytökseen, linkin livestreamiin tai tallenteen oston lisäksi voit tukea toimintaamme osallistumalla näytöksessä arpajaisiin ja ostamalla herkullisia tuotteita mukaasi kotiin.

Kaikki istumapaikat ovat tapahtumassamme käytössä.