Skip to main content

Joulunäytös 12.12.2021

Vihdoinkin pääsemme järjestämään perinteisen joulunäytöksemme ja ryhmämme pääsevät esiintymään. Joulunäytöksiä järjestetään tänä vuonna kaksi. Molemmat näytöksen järjestetään Kankaanpää Salissa samana päivänä sunnuntaina 12.12.2021. Näytökset ovat klo 14.00 ja klo 16.00.

Kankaanpää Salissa on rajallinen määrä istumapaikkoja ja tämän vuoksi liput näytöksiin myydään ennakkoon. Lippuja myy Moda Muotikulma torin laidalla ajalla 22.11.-4.12.2021. Lippujen hinta on 10 euroa kappale ja maksu ostettaessa käteisellä. Huomaathan, että lippu käy vain valittuun näytökseen. Mikäli lippuja jää ennakkomyynnistä, on niitä ostettavissa myös näytöksen ovelta. Lounais-Suomen Aluehallintoviraston 19.11.2021 antaman määräyksen mukaisesti tapahtumassamme on käytössä koronapassi. Koronapassi edellytetään kaikilta 16-vuotiailta tai sitä vanhemmilta tapahtumaan osallistuvilta. Koronapassi tarkistetaan ulko-ovella. Tapahtumassa suositellaan maskin käyttöä.

Suurin osa ryhmistämme esiintyy molemmissa näytöksissä. Ainoastaan pienimpien lasten ryhmämme Perheliikkari, Poikien Action ja Satujumppa esiintyvät vain toisessa. Satujumppa ja Poikien Action-ryhmät esiintyvät klo 14.00 näytöksessä ja Perheliikkari klo 16.00 näytöksessä. Muutoin siis näytökset ovat sisällöltään samat.

Näytökset lähetetään myös livestreamina netin välityksellä. Linkin livestreamiin voi ostaa ennakkoon. Linkin livestriimiin voit tilata tästä. Livestriimin hinta 10 €.

Näytös on suurin varainkeruumuotomme, jolla mahdollistamme lasten harrastamista. Lipun näytökseen, linkin livestreamiin tai tallenteen oston lisäksi voit tukea toimintaamme osallistumalla näytöksessä arpajaisiin ja ostamalla herkullisia tuotteita mukaasi kotiin.

Noudatamme tilaisuudessa alueellisia ohjeistuksia yleisötilaisuuksien järjestämisestä. Lounais-Suomen Aluehallintoviraston 19.11.2021 antaman määräyksen mukaisesti tapahtumassamme on käytössä koronapassi. Koronapassi edellytetään kaikilta 16-vuotiailta tai sitä vanhemmilta tapahtumaan osallistuvilta. Koronapassi tarkistetaan ulko-ovella. Kaikki istumapaikat ovat tapahtumassamme käytössä. Tapahtumassa suositellaan maskin käyttöä.