Skip to main content

Ilmoittautuminen ryhmiin alkaa 18.8.2020 klo 18.00!!

Ilmoittautuminen kauden 2020-2021 ryhmiin alkaa tiistaina 18.8.2020 klo 18.00 jäsenpalvelussa osoitteessa https://go.hoika.net/public/Login.aspx Ilmoittautumisesta ja rekisteröitymisestä lisätietoja löydät https://kanv.fi/ilmoittautuminen-ja-maksut/. Käy jo nyt kokeilemassa käyttäjätunnustesi toimivuus, jos olet rekisteröitynyt jo aiemmilla kausilla.

Ryhmien aikataulut näet nettisivuiltamme tai jäsenpalvelusta. Nettisivujen päivitystöitä vielä tehdään, mutta ryhmän omalla sivulla näet ajantasaiset tiedot. Paikkoja ryhmissä on rajoitetusti, joten ilmoittaudu nopeasti. Jos kuitenkin jäät ilman paikkaa, ilmoittaudu varasijalle niin tiedämme sinun olevan jonossa. Pyrimme järjestämään kaikille innokkaille paikat ryhmissämme!

Toimintakaudella 2020-2021 ryhmiemme ryhmämaksujen maksukäytännöt muuttuvat. Ilmoittautuessasi syksyllä ryhmäämme, muodostuu lasku jäsenmaksusta 35 € sekä ryhmämaksusta syyskauden osalta eli 1/2 ryhmämaksusta. Kevätkauden alkaessa tammikuussa toimitamme sinulle sähköpostitse laskun kevätkauden osalta eli 1/2 ryhmämaksusta. Ilmoittautua ryhmään sinun tarvitsee vain kerran. Osallistumisesi ryhmän kevätkaudelle siirtyy automaattisesti syksyltä. Vain maksu suoritetaan kahdessa osassa. Maksun suuruus on säilynyt ennallaan.

Alkavalla kaudella tahdomme ilahduttaa seuramme jäseniä treenipaidalla! Ilmoittautumalla liikuntaryhmäämme ja maksamalla jäsen- ja ryhmämaksun, saat itsellesi laadukkaan treenitopin/t-paidan oman valintasi mukaan. Tilauksen paidasta voit tehdä ilmoittautumisen yhteydessä jäsenpalvelussa. Lisätietoja paidan lunastamisesta https://kanv.fi/seuravaatteet/

Tervetuloa mukaan! Hyvässä seurassa on ilo liikkua!

Lisätietoja info@kanv.fi